Doamna Kroes a devenit comisar european încă din 2004, iar din 2010 ocupă funcția actuală de Vicepreședintă a CE. Între 1971 și 1989 a făcut parte din guvernul olandez, ocupându-se printre altele de portofoliul ministerial pentru servicii de telecomunicații. Aflați mai multe aici

Comisar European pentru agricultură și dezvoltare rurală, rol pe care îl îndeplinește din 2010. Anterior, domnul Cioloș a ocupat funcțiile de Șef al Comisiei Prezidențiale pentru politice publice de dezvoltare a agriculturii în România precum și Ministru al Agriculturii și Dezvoltării. Aflați mai multe aici

Dan Nica este Ministrul pentru Societate Informațională din mai 2012. In perioada 2008-2009 a fost secretar de stat și Ministrul Afacerilor de Interne. Mai multe detalii puteți găsi aici: http://www.gov.ro/dan-nica__l1a116997.html

Directorul programului Biblionet în România, proiect elaborat și implementat de Fundația IREX România. Programul Biblionet este o finanțare acordată României de către Fundația Bill&Melinda Gates, în valoare de 26,9 milioane de dolari, pe durata a 4 ani, care facilitează accesul la informație prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice. În martie 2012, Paul Andre Baran a fost numit Campion Digital al României la Comisia Europeană de către Guvernul României, promovând în această calitate obiectivele Agendei Digitale Europene: accesul la tehnologie și incluziune digitală pentru toți cetățenii.


Întâlnirea directorului programului Biblionet, Paul Andre Baran cu doamna Neelie Kroes, Vicepreședintele Comisiei Europene, cu ocazia primirii titlului de Campion Digital al României.

„Inspirația noastră la Microsoft este să fim liderul în tehnologie și partenerul de încredere pentru viitorul României”


Kostas Loukas este Directorul General al Microsoft România din aprilie 2013 cu o experiență de 8 ani la Microsoft, timp în care și-a dezvoltat capabilități recunoscute de conducere în arii cum sunt Management General, Marketing, Operațiuni și Finanțe. Mai multe detalii despre parcursul profesional sunt disponibile aici.

Delia Popescu are o experiență de 10 ani în domeniul e-Government, fiind implicată direct în implementarea serviciilor electronice pentru cetățeni, unul dintre ele fiind Sistemul de Transport Electronic. Din 2009 este Vicepreședinta Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională și s-a axat pe identificarea soluțiilor pentru furnizorii de servicii electronice menite să îmbunătățească interacțiunea publicului cu instituțiile. Delia Popescu s-a format ca economist specialist în business management și a dovedit că poate fi un coordonator eficient și inovator al CNMSI.

Cătățin Crețu deține o experiență de peste 12 ani în sectorul bancar, iar în prezent este Manager Visa Europe pe zona România și Croația, fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea strategiilor de piață și planurilor de business pentru Visa Europe în cele două țări. Printre activitățile sale profesionale se numără operațiuni de banking atât back-office cât și front-office, management-ul inițiativelor de business, de la crearea unităților de business la dezvoltarea unor produse și canale noi de distribuție.

SPEAKERI

 • Neelie Kroes

  Vicepreședinta Comisiei Europene și Comisar European pentru Agenda Digitală.

 • Dacian Cioloș

  Comisar European pentru agricultură și dezvoltare rurală

 • Dan Nica

  Ministrul pentru Societatea Informațională

 • Paul Andre Baran

  Directorul programului Biblionet în România

 • Kostas Loukas

  Director General Microsoft Romania

 • Delia Popescu

  Vicepreședinta Centrului Național de Management pentru Societatea Informațională

 • Cătălin Crețu

  Manager zonal România-Croația, Visa Europe.