Alege un dulap metalic cu usi glisante, pentru un plus de practicabilitate si… spatiu!

Un dulap metalic este mai rezistent si poate fi folosit mai mult timp decat un produs similar realizat din materiale precum plastic, lemn sau PAL. In plus, obiectele de mobilier de acest tip prezinta si alte avantaje care le-au adus aprecierea unanima a utilizatorilor.

De ce sa alegi un dulap metalic cu usi glisante?

Piesele de mobilier realizate din tabla de otel, disponibile si pe www.viamond.ro, au nu numai o rezistenta sporita, ci si un design atractiv, care face posibila incadrarea lor in orice spatiu, indiferent de dimensiunile acestuia sau de modul in care este decorat. Aceasta versatilitate se datoreaza dimensiunilor diferite, posibilitatii de a alege intre mai multe culori sau de a opta pentru usi de sticla transparenta, sticla mata ori usi metalice mate.

dulap metalic

Usile glisante contribuie si mai mult la posibilitatea de incadrare intr-un spatiu de birouri, pe un hol sau in orice alt loc pe care il consideri potrivit pentru o astfel de piesa de mobilier. Faptul ca deschiderea nu se realizeaza in fata face sa nu fie nevoie de un spatiu liber prea vast in fata unui dulap metalic.

In plus, interiorul este foarte practic si ofera multiple posibilitati de depozitare a diferitelor obiecte, dupa criteriile alese de fiecare persoana in parte. In functie de numarul de rafturi pentru care optezi si de dispunerea acestora pe orizontal si pe vertical, vei gasi pentru fiecare categorie de documente, unelte sau orice alte obiecte exact locul in care iti vor fi la indemana de fiecare data cand ai nevoie de ele.

Modele de dulap metalic cu usi glisante

Daca doresti sa vezi in permanenta obiectele depozitate pe fiecare etajera, este recomandat un produs cu usi culisante si cu 8 rafturi, grupate pe doua coloane: 4 in partea stanga si 4 in partea dreapta. Structura este realizata din tabla de otel de foarte buna calitate, cu grosimi de 0,7 si 0,8 milimetri, iar pentru usi a fost folosita sticla securizata cu grosimea de 4 milimetri.

Suportii de reglare a politelor sunt realizati din otel zincat, ceea ce ofera posibilitatea de a depozita pana la 65 de kilograme pe fiecare raft. Fabricat in Italia, produsul se livreaza demontat, in sistem cremaliera. Beneficiaza de o garantie de 24 de luni, dar durata sa de viata este mult superioara.

Exista si posibilitatea de a alege un dulap metalic cu usi glisante mate si cu 10 rafturi, 5 in partea dreapta si 5 in partea stanga. Beneficiaza de un sistem de inchidere cu cilindru, avand doua chei in dotare.

Pentru un plus de rezistenta, a fost vopsit cu pulberi in camp electrostatic, procedeu urmat de uscarea in cuptor la 180 de grade Celsius. Suprafetele au fost pregatite prin urmatoarele faze: degresare, fosfatare, spalare cu apa, pasivare si din nou spalare cu apa. Gradul de rezistenta si durabilitatea in timp sunt, prin urmare, deosebit de ridicate.

In oferta magazinului online Viamond.ro gasesti zeci de modele de dulap metalic cu usi glisante, cu 1 pana la 10 polite, fiecare capabila sa suporte greutati cuprinse intre 40 si 65 de kilograme. Poti alege, de asemenea, dimensiunile si culorile dorite, pentru o satisfactie desavarsita.