“Chiar daca familia mea nu era de acord, am intrat in echipa unui studio de videochat din Bucuresti!”

studio videochat Bucuresti

Videochatul a devenit legal inca din anul 2003, dar chiar si in anul 2022 ramane un domeniu care starneste multe controverse. De ce? Raspunsul este simplu: pentru ca presupune castiguri mult mai mari decat joburile obisnuite, iar atunci cand este vorba despre bani multi, oamenii devin suspiciosi.

In ciuda acestui fapt, din ce in ce mai multe tinere aleg sa lucreze ca modele online, iar printre ele se numara si Nico, o tanara care a intrat in echipa Studio 20, cel mai bun studio videochat Bucuresti. Ea lucreaza de aproape 2 ani in acest domeniu si se declara multumita.

Ce te-a determinat sa devii model online?

“Motivul meu e simplu: banii. La firma la care lucram s-au facut disponibilizari din cauza pandemiei si m-am trezit fara loc de munca. Am intrat in panica la inceput, dar apoi am inceput sa caut alte joburi. Atunci am dat peste anunturile din industria divertismentului pentru adulti. Am vazut ca multe femei obtin incasari uimitoare si am zis sa-i acord o sansa. Am mers la un interviu, totul a decurs bine si, chiar daca familia mea nu era de acord, am intrat in echipa unui studio de videochat din Bucuresti. Studio 20 este cel mai bun studio din tara, asa ca am fost pe maini bune inca de la inceput!”

Ce incasari ai?

“In prima luna la acest studio videochat Bucuresti, am castigat 1000 de dolari, iar in urmatoarele luni incasarile au inceput sa creasca. Usor, usor, mi-am facut o baza de membri fideli, care ma cauta zilnic si care imi aduc veniturile la care nici nu visam vreodata. O medie pe luna s-ar situa undeva la 10.000 de dolari. Stiu ca nu suna realist, dar acesta este adevarul.

Eu sunt genul de persoana care se implica cu adevarat in ceea ce face, iar rezultatele s-au vazut. Bineinteles, meritul nu imi apartine doar mie. Membrii echipei m-au ajutat mult. Ei m-au indrumat de fiecare data cand am avut nevoie, iar pentru asta le multumesc din suflet. La Studio 20 ma simt ca intr-o adevarata familie!”

Ce faci in fata camerei web pentru a mentine interesul membrilor?

“Vreau sa specific ca acest studio de videochat din Bucuresti este glamour, ceea ce inseamna ca nu presupune nuditate. Eu nu ma dezbrac pentru a-i atrage pe membri, ci le starnesc interesul prin carisma si inteligenta mea. Inainte sa ma autentific pe site-uri videochat, caut subiecte interesante de discutie si incerc sa fac sesiunile private cat mai dinamice.

Cu unii membri ma uit la seriale, cu altii iau cina, dansez, joc diverse jocuri sau chiar citesc carti. Oamenii isi imagineaza tot felul de lucruri atunci cand vine vorba despre acest domeniu, dar in realitate, lucrurile sunt mult mai linistite!”

Ce faci cu incasarile pe care le obtii?

“Recunosc ca in primul an mi-am facut toate poftele. Am mers la restaurantele care in trecut mi se pareau inaccesibile, am calatorit oriunde mi-am dorit si m-am rasfatat din plin. Insa, incepand cu anul acesta am inceput sa economisesc cat pot de mult. Vreau sa mai lucrez ca model online cativa ani si sa strang bani pentru a cumpara o casa, o masina si pentru a deschide un business. Munca la acest studio videochat Bucuresti mi-a deschis portile spre un viitor fara griji financiare si am de gand sa profit de aceasta sansa!”