Cateva beneficii principale ale sisteme supraveghere exterior digitale

  1. Reduceti pierderile, furtul si vandalismul.

Sa incepem cu avantajele incontestabile ale sistemelor supraveghere exterior .

Camerele digitale de supraveghere capteaza si stocheaza mai mult video decat sistemele analogice, dar calitatea video este, de asemenea, mult mai buna. Camerele video digitale ofera claritate de inalta definitie si unghiuri de vizualizare mai largi. Aceasta calitate permite companiilor sa vada clar ce se intampla, bine si rau, in si in jurul facilitatilor lor. Vedeti mai multe modele  pe comenzi.ro.

  1. Instalare mai usoara si implementare mai eficienta.

Sistemele digitale pot fi reparate mai usor decat sistemele analogice, necesita mai putine echipamente si va pot ajuta echipa de securitate sa opereze mai eficient sistemul de supraveghere. Sistemele de supraveghere analogice necesita cablare complexa a camerei pentru a putea vizualiza mai multe fluxuri video. Sistemele avansate de supraveghere digitala de astazi necesita mult mai putine lucrari de instalare si intretinere.

  1. Imbunatatiti stocarea si accesibilitatea.

Majoritatea sistemelor de supraveghere analogice folosesc inregistratoare pentru a stoca imagini video. Acest lucru reduce cantitatea de videoclipuri care pot fi stocate si faciliteaza accesarea materialului respectiv. Sistemele CCTV digitale inregistreaza toate imaginile pe care le capteaza camerele pe sistemele DVR (digital video recorder) cu spatiu amplu de stocare. Acest lucru sugereaza ca echipa de securitate poate colecta mai multe videoclipuri de supraveghere cu digital decat cu analog.

  1. Activati monitorizarea de la distanta.

Acesta ar putea fi cel mai uitat beneficiu al unui sistem de supraveghere digitala. Cu un sistem video digital integrat in cea mai mare parte, va puteti urmari activitatea fluxului de supraveghere oriunde in lume, atat timp cat sunteti conectat la Internet. Poti sa te conectezi la sistemul de securitate de pe oricare dintre aceste dispozitive si sa vizionezi fluxuri live sau sa accesezi imagini arhivate.

  1. Reduceti costurile mai usor.

In primul rand, supravegherea video digitala este mai rentabila decat omologul sau analogic. Un sistem digital necesita mai putina infrastructura fizica pentru a functiona (mai putine cabluri) decat un sistem analogic. Deoarece camerele digitale ofera imagini de calitate mai buna, cu unghiuri de vizualizare mai largi, veti avea nevoie, de asemenea, de mai multe dispozitive pentru a acoperi acelasi spatiu exterior. Si, dupa cum sa mentionat mai sus, fluxurile digitale pot fi sterse si stocate folosind mai putin spatiu decat video analogic.

  1. Economisiti timp cu inteligenta artificiala.

Cu un sistem modern de supraveghere digitala care monitorizeaza indeaproape activitatile afacerii dumneavoastra si ore nesfarsite de captura video, cine va avea timp sa vizioneze fiecare ora de videoclip? Sistemele analogice se desprind de patura de securitate pe care sistemele digitale o umplu cu inteligenta artificiala. Este imposibil sa vezi fiecare minut dintr-o inregistrare de securitate capturata de sistemul tau de supraveghere digitala, dar inteligenta artificiala poate umple acest gol.

  1. Actualizati-va software-ul de gestionare.

Spre deosebire de sistemele analogice, sistemele digitale de supraveghere video sunt optimizate pentru a fi utilizate cu software-ul de management actual dupa instalarea la fata locului. Printre beneficiile unei aliante software de management se numara capacitatea de a cauta imagini arhivate pe baza unor factori infiniti si capacitatea de a accesa toate consumabilele camerei din orice locatie.