Cum sa scapi purici si sa ii oferi animalului tau de companie o igiena adecvata?

Prietenul tau blanos poate fi o companie adorabila, insa ce facem atunci cand ne confruntam cu problema puricilor care ii fac grea viata animalutului si, implicit, stapanilor. Scapa de grija acestor daunatori periculosi si afla cum sa ai un mediu cu purici in casa fara animale. Pisica sau catelul tau au nevoie de grija ta permanenta si aici nu ne referim numai la hrana, ci si la pe care trebuie sa o manifestati fata de ei. Asadar, ce facem atunci cand vine vorba de purici in casa fara animale?

Este adevarat, pe piata vei putea gasi o multitudine de produse speciale pentru eliminarea acestor insecte. Exista produse pentru pisici, pentru caini sau pentru alte animalute, fiecare fiind realizata din diverse substante si promitand ca este cea mai buna. De asemenea, exista si o multime de solutii care iti promit ca poti prepara substanta care te scapa de purici, acasa.

Totusi, multe dintre aceste solutii pot sa fie eficiente, este bine sa nu alegi de unul singur produsul, in necunostinta de cauza, ci trebuie sa te documentezi inainte cum scapi de purici in casa fara animale. Alegerea substantei nepotrivite poate duce la imbolnavirea animalului sau la alte probleme.

Cel mai indicat este sa optezi pentru un exterminator profesionist, precum pestcontrol-bucuresti.ro, deoarece specialistii de aici iti pot oferi cea mai buna solutie pentru a scapa de problema puricilor. Evident, poti cere si sfatul unui veterinar, in cazul in care singurul care este infestat este animalul, insa pentru a te asigura ca nu vor mai aparea, pestcontrol-bucuresti este o solutie mult mai puternica. Specialistii firmei Pest Control vor folosi doar substante care iti ofera siguranta maxima si vor sti cum anume sa le foloseasca pentru o eficienta sporita.

Puricii sunt daunatori extrem de neplacuti, care sperie atat oamenii, cat si pe prietenii lor cu blanita, cum ar fi pisicile si cainii. Fiecaruia dintre noi ni s-a  intamplat sa fim  muscati la un moment dat de un purice, iar senzatia nu este tocmai placuta si nici benefica pentru organism. Daca ar fi vorba doar senzatia pe care o avem cand ne confruntam cu o intepatura de purice, ar fi bine, insa puricii sunt extrem de periculosi, motiv pentru care este indicat sa fie exterminati, ori de cate ori apar pe un animal sau pe un om, mai ales ca sunt specii de purici foarte periculoase pentru organismul uman.

Aceste mini-instecte au o speranta de viata mare, de pana la 12 luni si reusesc sa supravietuiasca in medii foarte diferite. Locul pe care il prefera cel mai mult este o blanita calda. Prin urmare, daca ai un animal de companie, trebuie sa te asiguri frecvent ca acesta nu are purici. Acest lucru nu il ajuta doar pe el, ci si pe tine, in calitate de stapan.

In momentul in care decideti sa va deparazitati animalul de companie, sfatul specialistilor de la Pest Control este sa parasesti spatiul in care se aplica, pentru cateva ore, impreuna cu copiii si animalele. In ceea ce priveste animalutele, este bine sa le duci la un veterinar, pentru o igiena completa. In felul acesta, sansele ca puricii sa reapara curand, sunt extrem de scazute.

Impreuna cu Pest Control nu scapi doar de purici in casa fara animale, ci reusesti sa obtii un mediu curat si sanatos si pentru tine, dar si pentru toti cei dragi. Dincolo de faptul ca animalele noastre sunt fiinte dragi, a caror prezenta de face zilele mai frumoase, grija noastra in ceea ce priveste igiena lor constanta trebuie sa fie prioritara si trebuie sa ne asiguram ca puricii nu si-au facut casa in blanita lor calda si pufoasa.