Măsuri de luat imediat după un accident

Mulți oameni au norocul de a conduce fără a provoca sau de a fi implicați într-un incident de trafic. Dorința noastră este să nu fim niciodată implicati într-unul. Aceasta este adesea o experiență traumatică pe care oamenii doresc să o uite în grabă, darămite să presupunem că am putea fi implicați într-una. Ce lucruri trebuie să faceți după un accident de automobil este o întrebare pe care oamenii o pun atunci când se află deja în situația specifică.

În general, primul lucru de făcut este să evaluați dacă ocupanții vehiculului dvs. sunt răniți. În timp ce așteptați ca paramedicii să ajungă acolo, în cazul în care aveți răni, formați pentru a primi primul ajutor acolo unde este posibil. Într-o situație dificilă în care nu există daune, este important să testați ocupanții într-un alt automobil pentru a vă asigura că sunt bine.

După ce toate vătămările corporale sunt identificate, este timpul să sunați la un camion de remorcare. Unele asigurari includ un serviciu de remorcare si asistenta rutiera insa majoritatea nu. Dacă este cazul, sunați agentul dvs. de asigurări și cereți-le numărul (numerele) de telefon ale întreprinderilor de remorcare. S-ar putea să vă recomandăm să aveți o listă a companiilor de remorcare care pot fi obținute în mașina sau camionul dvs., pentru a fi mai bine pregătiți pentru un accident.

Dacă autovehiculul este complet avariat, este esențial să așteptați până când vi se acordă totul clar de către oamenii legii înainte de a apela pentru a obține un serviciu de remorcare. Poliția va dori să evalueze modul în care s-a produs accidentul și vor putea face o evaluare tehnica, vizionând vehiculele în momentul de dupa impact. Imediat după ce politisti si-au terminat treaba, va fi posibil să obțineți un serviciu de remorcare pentru a vă remorca mașina.

Nu mișcați automobilul în locul accidentului. Sunați autoritățile rutiere să vină și să măsoare scena accidentului. În cazul în care aveți o cameră grafică care înglobează scena impactului, acestea pot fi convenabile la un moment dat. În caz contrar, desenați o schiță a scenei accidentului pentru funcțiile de referință.Din acest punct, există într-adevăr o serie de consecințe posibile. Fie că există persoane în spital ca efect al rănirii, fie vehicule au fost în atelierul de reparații, vor exista scenarii distincte. Acum, în orice mod, trebuie să urmați instrucțiunile furnizorului de asigurări sau, mai ales, ale agentului, astfel încât să vă puteți asigura că obțineți cel mai mult potențial de acoperire.In functie de cat de grav este avariat vehiculul puteti sa apelati la internet pentru a gasi piesele de care aveti nevoie sau daca nu mai doriti sa o reparati puteti sa o vindeti aici .