Misterul din aroma unui parfum bărbătesc

Zafaran

Parfumul reprezintă o alegere foarte personală care contribuie la imaginea ta și spune multe lucruri despre tine ca persoană și starea ta de spirit, așadar alegerea trebuie facută cu mare atenție pentru că este important să ne simțim comfortabil cu aroma aleasă. Întotdeauna parfumul spune o poveste, povestea ta.

Oamenii se pot simți pierduți adesea în timp ce aleg parfumurile, brand-urile, aromele și așa mai departe.

Mai ales atunci când este vorba despre parfumuri arăbești bărbați, există foarte multe variante de unde poți alege și fără a urma anumite sfaturi utile, poate fi foarte dificil să alegi parfumul potrivit ție.

Iată cinci sfaturi utile pentru a te asigura că alegi parfumul ideal pentru tine:

1. Alege un parfum

Fiecare parfum are note diferite care alcătuiesc parfumul. Notele sunt formate din trei straturi – note de vârf, de mijloc și de bază – care sunt amestecate împreună pentru a crea un parfum magic. Amintește-ți întotdeauna că toate parfumurile aparțin unei familii majore de parfumuri. Dacă un parfum este în mare parte un parfum floral (chiar dacă poate avea unele nuanțe de fructe), acesta va fi în continuare clasificat ca „floral”, așa că asigură-te că verifici notele de vârf, de mijloc și de bază pentru a-ți face o idee mai bună dacă parfumul se potrivește cu gustul și personalitatea ta.

2. Verifică concentrația

În general, parfumurile se prezintă în două forme principale – apa de parfum și apa de toaletă. Apa de parfum are o concentrație mai mare de uleiuri esențiale, așa că, deși este puțin mai scumpă, va dura mult mai mult decât apa de toaletă.

La Zafaran, toate parfumurile sunt apă de parfum, ceea ce înseamnă că au un procent mai mare din uleiul esențial de parfum real. Chiar și în apa de parfum, există diferite intensități, tipuri. de parfumuri ieftine și bune . Prin urmare, împreună cu concentrarea, verifică și care sunt preferințele tale atunci când vine vorba de tipurile de parfumuri.

3. Testează parfumul

Ar fi minunat dacă ai putea testa un parfum înainte de a-l achiziționa efectiv. Aplică puțin parfum pe punctele de puls (cum ar fi pe încheietura mâinii) și vezi dacă se potrivește cu tipul de piele. Amintește-ți, ceea ce poate funcționa pentru altcineva poate să nu funcționeze pentru tine, de aceea nu te lua niciodată după recomandările altora!

4. Neutralizează simțul mirosului

În timp ce cumperi un parfum, mirosul unui lot de parfumuri diferite poate suprasolicita receptorii nazali. Astfel, este mai bine să îi resetezi mirosind ceva neutru, cum ar fi boabele de cafea. Acest lucru va neutraliza simțul mirosului și îți va permite să analizezi mai bine parfumul.

5. Acordă timp parfumului pentru a fi eficient

Când aplici parfumul, fii atent la modul cum îi dispare mirosul pe parcursul zilei. Analizează notele de vârf, de mijloc și de bază pentru a vedea dacă îți place compoziția generală a parfumului. Notele de bază necesită adesea o oră pentru a fi eficiente și pentru a putea să fie simțite pe piele.