Scapa de orice griji legate de bani, facand videochat in Bucuresti!

Siguranta materiala iti permite sa dezvolti si alte aspecte ale vietii. In schimb, totul devine mult mai dificil daca iti lipsesc banii necesari pentru a-ti indeplini nevoile de zi cu zi, pentru a-ti oferi periodic cate un rasfat sau pentru a face fata unei eventuale situatii neprevazute.

Nu este simplu sa obtii confortul pe plan financiar, dar este posibil, daca faci alegerile potrivite in ceea ce priveste cariera. De exemplu, fetele care fac videochat in Bucuresti au incasari foarte mari, mult peste cele ale angajatilor romani din alte ramuri economice. Ele nu se confrunta vreodata cu probleme financiare, ci reusesc sa isi implineasca cele mai importante visuri inca din prima parte a vietii.

Castiguri consistente inca din primele luni!

Nimeni nu se naste invatat si, in orice domeniu de lucru, ai nevoie de timp inainte sa devii capabil de performanta. La fel stau lucrurile si intr-un studio de videochat din Bucuresti, unde primele saptamani sunt dedicate familiarizarii cu noul domeniu si urmarii unor cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si machiaj.

Faptul ca fetele nu obtin incasari considerabile pe site-uri nu inseamna, insa, ca, in aceasta perioada, ele nu incep sa cunoasca avantajele materiale ale carierei de model. Studioul le ofera, timp de 3 luni, un castig minim garantat in valoare de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate pe platformele online.

In paralel, tinerele sunt ajutate cu bani sa isi completeze trusa de make-up si garderoba de lucru. Apoi, daca raman in echipa timp de minimum 3 luni, nu mai trebuie sa returneze banii respectivi, care sunt considerati un cadou de bun-venit.

Comisionul de baza si diferitele tipuri de bonus

Pe masura ce capeti experienta facand videochat in Bucuresti, castigurile devin tot mai consistente. Se porneste de la un comision standard brut in valoare de 50% din incasarile realizate pe site-uri, caruia i se pot adauga mai multe tipuri de bonusuri, dupa cum urmeaza:

2% daca esti online mai mult de 90 de ore intr-o anumita perioada de timp;

un bonus cu o valoare superioara, de 5%, daca lucrezi mai mult de 100 de ore in acelasi interval de timp. Acest bonus nu se cumuleaza cu cel precedent, ci il inlocuieste;

inca 5%, daca sumele generate pe site-uri intr-o perioada depasesc valoarea de 10 000 de dolari;

un bonus de fidelitate in valoare de 5%, pentru fetele care raman in echipa pe durata intregului an calendaristic.

Credite obtinute in conditii avantajoase

Castigurile obtinute in timp ce faci videochat in Bucuresti, la Studio-20.ro, se afla la un nivel foarte inalt, insa, in anumite imprejurari, se intampla ca fetele sa isi doreasca obtinerea rapida a unor sume consistente.

Pentru astfel de cazuri, tinerele au posibilitatea ca, dupa primele 6 luni de activitate, sa primeasca un credit in conditii deosebit de avantajoase, fara a fi nevoie de intermedierea unei banci. Prin urmare, nu exista dobanzi sau comisioane, astfel ca fetele isi pot indeplini cele mai importante dorinte foarte repede.

Astfel, daca faci videochat in Bucuresti, vei scapa rapid de orice problema financiara si vei ajunge inca din tinerete la un nivel pentru care in alte domenii e nevoie de zeci de ani de lucru.