Carbon Bikes, tot mai populare in Romania

Multe persoane au început să folosească bicicletele din fibră de carbon, care sunt diferite de bicicletele pe care majoritatea dintre noi le-au folosit în trecut. Bicicleta din fibră de carbon a devenit mult mai dorită decât bicicletele din aluminiu.

Multe persoane cred că bicicleta pliabilă din fibră de carbon, care este în tendință în prezent, nu este foarte durabilă și se poate deteriora ușor. Există multe zvonuri conform cărora ar trebui să ne întoarcem la folosirea bicicletelor vechi, care ofereau mult mai multă stabilitate și aderență. Dar majoritatea acestor zvonuri sunt false, deoarece bicicletele din fibră de carbon sunt preferate de majoritatea utilizatorilor, iar multe activități pot fi efectuate cu ușurință pe aceste biciclete.Conform siteului de anunturi online si mica publicitate, din ce in ce mai multe anunturi sunt postate cu acest tip de biciclete, lucru care ne indica faptul ca sunt din ce in ce mai populare.

AVANTAJELE BICICLETELOR DIN FIBRĂ DE CARBON

Iată câteva dintre avantajele bicicletelor din fibră de carbon pe care majoritatea oamenilor nu le cunosc.

 • Performanța bicicletelor din fibră de carbon rămâne constantă și pot fi utilizate în majoritatea condițiilor meteorologice fără probleme. Sistemul de frânare funcționează eficient și pe drumuri umede.
 • Unul dintre principalele beneficii ale utilizării bicicletelor din fibră de carbon este greutatea lor redusă, ceea ce ajută utilizatorul să se deplaseze mai rapid fără a depune prea multă forță. Cea mai mare parte a forței utilizate în timpul călătoriei cu bicicleta provine din aer, iar doar o parte mică din greutatea totală o reprezintă utilizatorul care merge pe bicicletă. Acest aspect face ca bicicletele din fibră de carbon să fie mai potrivite pentru persoanele care participă la maratoane sau curse.
 • Aceste biciclete sunt mai ușoare de urcat pe dealuri sau de trecut peste rampe în comparație cu bicicletele vechi din aluminiu, care nu sunt potrivite pentru aceste scopuri deoarece sunt mai grele și necesită mai multă forță pentru a obține o performanță bună.
 • Bicicletele din aluminiu se pot coroda ușor dacă nu sunt utilizate o perioadă de timp, în timp ce bicicletele din fibră de carbon pot fi utilizate ani de zile și vor oferi totuși aceeași performanță.
 • Bicicletele din fibră de carbon pot ajuta persoanele care doresc să slăbească, deoarece acestea sunt mai ușoare, ceea ce le permite utilizatorilor să utilizeze mai multă forță pentru a parcurge distanța, în loc să depună efort în a face bicicleta să avanseze mai mult.
 • Plimbarea cu bicicleta este foarte confortabilă și oferă o experiență lină, pe care poate nu ați experimentat-o dacă nu ați folosit o bicicletă din fibră de carbon.
 • Aceste biciclete sunt concepute pentru a parcurge distanțe lungi într-un timp scurt și fără a depune prea multă forță, spre deosebire de bicicletele non-carbon.
 • Aceste biciclete sunt preferate pentru a fi utilizate în zile însorite, pe drumuri uscate, ceea ce face sistemul de frânare mai eficient și ajută ciclistul să frâneze cu ușurință.
 • Designul acestor biciclete nu este foarte diferit de cel al bicicletelor din aluminiu. Cu toate acestea, aceste tipuri de biciclete sunt mai atractive și oferă un aspect și o atmosferă sportivă.
 • Un alt mare avantaj al utilizării acestor biciclete în locul celor non-carbon este că sunt mai ajustabile și oferă stabilitate pentru partea inferioară a spatelui ciclistului, deoarece ghidonul acestor biciclete este mai înalt decât în mod normal, oferind o prindere corespunzătoare și mai mult confort ciclistului.
 • Bicicletele din fibră de carbon sunt și mai sigure în comparație cu cele din aluminiu, deoarece ajută mâna ciclistului să prindă ghidonul corect și nu creează dificultăți în timpul efectuării virajelor strânse. Frânele bicicletelor din fibră de carbon sunt mult mai ușor de controlat, ceea ce face ca aceste biciclete să fie o alegere mai preferată și mai dorită.

Achiziționarea unei biciclete pliabile din fibră de carbon, cum ar fi Volck Carbon Bike, este preferată de mulți utilizatori, deoarece oferă o performanță foarte bună și este destul de ușoară. Bicicleta din fibră de carbon este, de asemenea, disponibilă la prețuri avantajoase și este livrată rapid către clienți.