O tabla magnetica triptica, suficienta pentru orice meeting si oricata inspiratie!

O tabla magnetica simpla este suficienta la scoala sau pentru sedinte obisnuite de lucru din cadrul unei companii. Pentru prezentarea in toata complexitatea lor a unor proiecte majore, la evenimente cu mai multi participanti, sunt insa necesare sisteme de afisare mai complexe.

De real folos se dovedeste, in astfel de cazuri, o tabla magnetica triptica, cu mai multe spatii destinate scrierii, deci cu posibilitati multiple de organizare si prezentare a ideilor.

tabla magnetica

Modele de tabla magnetica triptica, pentru un plus de inspiratie

In magazinul online www.viamond.ro gasesti mai multe dispozitive de acest fel, care si-au dovedit in mod constant utilitatea de fiecare data cand au fost folosite in cadrul unor conferinte, sedinte sau intalniri de afaceri. Iata cele mai interesante produse:

o tabla magnetica triptica Legamaster, profesionala, ideala pentru conferinte. Suprafata principala de scris are dimensiunea de 90 pe 120 de centimetri si este incadrata de o rama din aluminiu. In plus, include si doua usi cu latimea de 60 de centimetri si lungimea de 90 de centimetri, care ofera un spatiu suplimentar pentru organizarea si exprimarea ideilor. Suprafata magnetica de scris este emailata la o temperatura de 800 de grade Celsius si este rezistenta la acizi si la zgarieturi. Este prevazuta cu un suport pentru markere si cu un marker. Atunci cand nu este folosita, partile laterale se pliaza, pentru a economisi spatiu. Greutatea neta este de 22,3 kilograme si se livreaza cu toate accesoriile necesare montarii pe perete. Producatorul ofera o garantie record, de 25 de ani. Pretul actual este de 4.115,43 de lei cu TVA sau 3.458,34 lei fara TVA;

o tabla magnetica cu cinci suprafete diferite de scris, prevazuta cu brate laterale suplimentare pentru mai mult spatiu. Suprafata principala fixa are dimensiunea de 100 pe 200 de centimetri, o rama de aluminiu si este prevazuta cu tavite pentru markere. Panourile laterale se remarca prin faptul ca pot fi folosite pe ambele parti, fata-verso. Scrierea se face cu markere lavabile, iar stergerea cu un burete uscat. Produsul se livreaza neasamblat si beneficiaza de o garantie de 3 ani. Pretul este de 4.622,43 de lei fara TVA sau 5.500,69 de lei cu TVA;

un dispozitiv cu caracteristici similare, dar cu o suprafata mai mare de scriere. Suprafata principala de scris are dimensiunile de 100 pe 400 de centimetri, astfel incat permite prezentarea si organizarea unor proiecte complexe. La randul lor, panourile laterale au dimensiunile de 100 pe 200 de centimetri si pot fi folosite pentru scriere atat pe fata, cat si pe partea din spate. Cand nu mai sunt folosite, se pot plia, pentru economisirea spatiului. Garantia este de 2 ani, insa durata medie de viata a acestui sistem modern de afisare si comunicare este de 7 ani. Pretul este, la randul sau, unul extrem de atragator: 789,91 de lei fara TVA sau 939,99 de lei cu TVA.

Cu oricare dintre aceste modele de tabla magnetica, inspiratia este incurajata sa apara, iar idei si proiecte complexe beneficiaza de sansa de a fi prezentate pe intelesul tuturor celor prezenti. Alege un astfel de dispozitiv, demn de secolul 21!