Subiectul „implant dentar pret” te impiedica sa iti refaci dantura? Reducerile de pana la 4000 de lei vin in sprijinul tau!

In randul pacientilor care se confrunta cu problemele cauzate de dintii lipsa se remarca frecvent intrebarile legate de costurile interventiilor de refacere a danturii. Subiectul referitor la implant dentar pret este unul acut, acesta cauzand, deseori, renuntarea multora la tratamentele necesare, din lipsa de informatie sau de teama unor costuri care le-ar putea depasi posibilitatile financiare.

Vestea buna este ca sistemele de plati actuale vin in sprijinul unui segment foarte larg de pacienti, pentru a-si recapata zambetul si sanatatea orala. Iata avantajele pe care le poti avea in prezent din perspectiva resurselor financiare la clinica stomatologica Dental Premier!

Tehnica de varf la preturi avantajoase

Daca ai nevoie de refacerea completa a danturii, poti profita de o reducere foarte importanta de pret, care ajunge la 4000 de lei pentru ambele arcade, respectiv 2000 de lei pentru o arcada. Sistemele inovative ultra rapide, cu montarea lucrarii fixe pe implanturi in doar 24 de ore, propun si ele reduceri exceptionale pe care nu trebuie sa le ratezi.

Astfel, un dispozitiv din noua generatie, realizat din materiale 100% biocompatibile, iti poate aduce o reducere de 800 de lei. Prin intermediul grilei de preturi actuale, poti beneficia de tratamentele de care ai nevoie, fara a mai fi coplesit de stresul financiar.

Costul unei interventii complete este dat de urmatoarea formula de calcul: pretul implantului propriu-zis + pretul bontului protetic + pretul coroanei dentare. La acesta se mai pot adauga si alte costuri suplimentare, in functie de starea ta de sanatate si de investigatiile solicitate de medicul implantolog.

Capitolul „implant dentar pret” include, in acest sens, si realizarea radiografiilor panoramice si/sau a CT-ului dentar, care arata toate detaliile necesare pentru a realiza cel mai bun plan de tratament de restaurare a danturii, precum si interventiile de care este nevoie pentru aditia de os sau sinus lift. Folosirea unor instrumente specifice, de mare finete in aceste cazuri, contribuie, de asemenea, la justificarea preturilor.

Costurile tratamentului integral se calculeaza si in functie de locul in care se insereaza dispozitivele de inlocuire a dintilor lipsa. De regula, implanturile din zona frontala costa mai mult, deoarece sunt folosite elemente personalizate ce ridica costul manoperei. In schimb, pentru dintii din spate, materialele costa, de obicei, mai putin, intrucat pot fi folosite coroane cu un pret mai accesibil, precum si alte elemente standardizate, mai putin costisitoare.

implant dentar pret

Implant dentar pret vs rezultate si beneficii

Cea mai buna veste este ca la incheierea tratamentului, vei beneficia de un rezultat exceptional, iar acest aspect nu este deloc de neglijat. Faptul ca te vei bucura o viata de aceasta investitie reprezinta deja un mare succes pentru tine. Iti vei putea relua viata sociala, nu vei mai fi jenat la fiecare zambet si nu vei mai suferi din cauza masticatiei deficitare sau a dificultatilor de vorbire. In plus, starea generala de sanatate va fi imbunatatita. Alimentele vor fi mestecate corect si nu vor mai afecta stomacul, colonul si absorbtia substantelor nutritive la nivelului intestinului subtire.

Implanturile dentare reprezinta o optiune moderna si eficienta pentru inlocuirea dintilor lipsa, restabilind atat functionalitatea, cat si estetica zambetului. Cand vine vorba de implant dentar pret, acesta poate varia in functie de mai multi factori. Tocmai de aceea, este important sa consulti medicul specialist in vederea efectuarii unei evaluari detaliate si elaborarii unui plan de tratament personalizat, care iti vor releva o estimare precisa a costului total. Profita de sistemele de plata avantajoase pentru a avea din nou zambetul cuceritor!