Care sunt criteriile de alegere a accesoriilor pentru protecția telefonului tău Samsung?

De câte ori pe zi te uiți la smartphone-ul tău Samsung? Ei bine, de cel puțin 150 de ori pe zi, potrivit studiilor. Și telefonul mobil te însoțește peste tot, este fereastra ta către lume, conexiunea ta cu familia și prietenii și chiar un instrument de lucru. Un astfel de nivel de activitate implică un risc semnificativ de căderi sau șocuri, într-un dispozitiv care reprezintă o investiție economică puternică. Folosirea unei huse este o măsură esențială de protecție pentru a reduce dramatic posibilele daune cauzate telefonului. O husa de telefon te ajută să eviți să reinvestești o sumă mare de bani într-un dispozitiv nou (sau o reparație) și, mai presus de toate, reduce riscul de a fi deteriorat.

Și cum te ocupi de asta? Ei bine, alegând o carcasă bună, deși dacă îți este greu să decizi asupra unui model de Samsung, imaginează-ți ce înseamnă să decizi asupra carcasei perfecte dintre atâtea modele, culori, texturi și modele. Deci, înainte de a alege care va fi carcasa telefonului tău, cea care va face diferența cu restul și va proteja cel mai de preț bun al tău, trebuie să ții cont de o serie de lucruri.

Ce criterii trebuie să iei în seamă când alegi o husă?

Primul lucru, trebuie să decizi dacă vrei o husă ultra-subțire care să se potrivească oriunde sau dacă preferi una mai groasă care să protejeze mai mult, dar care o să fie și mai greoaie. De acolo, apar criteriile estetice: vrei ca telefonul să arate bine? Sau preferi o husă care să reflecte mai mult personalitatea ta? O vei folosi mereu pe aceeași? Sau o vei schimba în funcție de hainele pe care le porți, de situație etc.?

Următoarea întrebare pe care ți-o pui este dacă va fi mai bine să cumperi o husă originală sau oricare alta, mult mai ieftină, este potrivită. Și apare întrebarea: ce material este mai bun? Care sunt opțiunile tale? Ei bine, multe, deoarece producătorii folosesc o mare varietate de materiale: derivate din plastic, cum ar fi policarbonatul sau TPU și din piele, pentru cei mai plini de farmec. Alegerea depinde de utilizarea pe care o vei da. Există deja multe modele pe piață, realizate din diferite materiale, cu huse, bare de protecție.

Care sunt aspectele de care ar trebui să ții cont atunci când alegi o husă? Principala este utilizarea pe care o vei da. Vrei o carcasă ultra subțire care să nu te deranjeze sau una mai groasă care să protejeze mai mult? De asemenea, trebuie să iei în considerare modul în care vei proteja ecranul: dacă o faci cu o husă tip carte sau pui o folie pe el.

Protejarea ecranului ar trebui să fie printre prioritățile tale și, potrivit unui studiu realizat, patru din zece oameni susțin că și-au spart ecranul telefoanelor la un moment dat în viața lor. Pe de altă parte, trebuie să te gândești la ecran. Vei pune folie de protecție pe el sau vei risca să îl lași așa cum este? Unii preferă husele tip carte, care oferă senzația de a proteja mai mult, deși uneori sunt mai degrabă o piedică, de exemplu atunci când vrei să faci o fotografie și ea este plasată în fața ta. Alții preferă carcasa tipică care protejează doar unele părți, riscând să zgârie ecranul cu atâtea lucruri pe care le poartă în geantă.

După ce te-ai gândit la toate acestea, poți decide culoarea. Deși da, cumpărarea unei huse nu este ca și cum ai cumpăra un smartphone, așa că poți alege să cumperi mai multe și să le combini în funcție de ziua ta. Tu ce crezi?