Cum poți comanda flori online și care sunt avantajele de care te bucuri atunci când faci o astfel de alegere

Atunci când vrei să cumperi flori probabil că începi să îți faci griji cu privire la toate drumurile pe care trebuie să le faci în căutarea buchetului potrivit, la modul în care vei duce florile acasă sau la timpul pe care îl vei pierde în trafic și la orele libere pe care trebuie să ți le iei. Vestea bună este că poți comanda flori online pe care le vei obține în cel mai scurt timp, la orice adresă pe care o indici în comandă. În doar câțiva pași simpli poți comanda foarte rapid florile de care ai nevoie.

Intră pe OkFlora și selectează florile potrivite

Pentru început trebuie să intri într-o florărie online pentru a vedea modelele de buchete și aranjamente disponibile, din care le poți alege pe cele care ți se par mai interesante. Intră pe OkFlora și alege un buchet, coș, cutie sau aranjament floral, care se potrivește cu momentul pentru care vrei să dăruiești flori. Gândește-te la florile preferate ale destinatarului sau ține cont de preferințele sale cromatice, dacă nu știi ce flori să alegi. Cu siguranță vei găsi mai multe buchete care să îți facă cu ochiul și trebuie doar să te decizi asupra unuia dintre ele.

Completează toate informațiile pentru comandă

După ce ai selectat buchetul de flori trebuie doar să completezi datele pe care magazinul online ți le solicită. Vei descoperi că o florărie online nu este diferită față de un magazin online cu alte produse. Trebuie să introduci date de facturare, un număr de telefon, adresa de destinație a florilor, care poate fi adresa ta sau cea a destinatarului real și deja ai mai făcut un pas în obținerea florilor dorite.

Selectează opțiuni pentru trimiterea florilor

Poți alege să livrezi personal florile, caz în care va fi nevoie să soliciți că florile să ajungă direct la tine. De asemenea, poți adăuga un mesaj drăguț buchetului de flori, care să fie imprimat pe un carton special și care să transmită destinatarului ceva. Dacă vrei să faci o super surpriză, poți opta pentru livrare personală, caz în care un angajat al florăriei va înmâna personal florile destinatarului. Această surpriză este una fabuloasă pentru că nimeni nu se așteaptă ca o persoană la costum și cu mănuși să îi livreze un buchet de flori la ușă. Poți opta pentru un buchet anonim sau poți alege să trimiți flori însoțite de mesaj.

Finalizează comanda

După ce ai selectat toate aceste opțiuni, mai trebuie doar să finalizezi comanda. Selectează metoda de plată, cea mai bună opțiune fiind cea online, pentru că în doar câteva minute buchetul este achitat. Adaugă mențiunile tale pe comandă, dacă este cazul și specifică data la care ai nevoie de flori sau chiar ora la care ar trebui să fie livrate personal. Dacă sunt nelămuriri echipa florăriei te va contacta pentru a stabili toate detaliile astfel încât surpriza ta să iasă așa cum ți-ai dorit.