Cat de importanta este calitatea culorilor in nail art?

Atunci cand vorbim despre nail art si manichiuri complexe, ne referim in primul rand la culori si la modul in care acestea sunt combinate. De aceea, foarte multe manichiuriste care pun unghii tehnice si care fac nail art, au un intreg arsenal de culori. Iti explicam in cele ce urmeaza cum iti poti face si tu propriul colt cu surprize, in care clientele care aleg sa iti treaca pragul pot gasi toate nuantele de care au nevoie.

Alege kituri de oje semipermanente

Atunci cand vrei sa cumperi un kit de oja cea mai buna solutie este sa vezi aici produse hotnails.ro si sa le obtii pe cele mai potrivite pentru tine. In felul acesta, vei putea obtine mai usor toate tipurile de oja de care ai nevoie la un pret mai avantajos. Poti cumpara kituri care sa cuprinda o gama extrem de larga de culori, sau poti alege kituri mai mici, in functie de bugetul tau.

Cumpara kituri tematice atunci cand ai un buget mic

Cu siguranta atunci cand ai inceput aceasta activitate, ai avut cateva tipuri de oja cu care ai dat startul programarilor. In timp, poti adauga treptat si alte nuante. Spre exemplu, atunci cand se apropie toamna poti gasi kituri de oje semipermanente in nuantele toamnei cu rosu, aramiu si alte astfel de nuante care sa iti fie de mare ajutor atunci cand clientele tale le solicita.  Ulterior, poti folosi aceste culori de fiecare data cand ai nevoie, nu doar toamna.

Alege culori cat mai generale, care sa raspunda cerintelor a cat mai multe cliente

Stim ca ti se pare interesant un verde neon, insa aceasta nuanta este rar cautata. Cu siguranta ar trebui sa ai si astfel de culori in set, dar pentru inceput, primul pas este sa te echipezi cu cele mai cautate nuante. Nu renunta la un rosu interesant, doar pentru a cumpara acel oranj neon care ti-a atras atentia pentru ca sansele ca el sa fie cerut sunt aproape zero, pe cand rosul va atrage imediat atentia.

Alege oja de calitate, chiar daca vei cumpara mai putina

Nu cadea in ispita de a cumpara cele mai ieftine oje. Recomandarea noastra este sa le alegi pe cele care au un bun raport intre pret si calitate chiar si atunci cand trebuie sa cumperi mai putin pentru a te incadra in buget. Profita de ofertele de sezon, de Black Friday si de alte reduceri pentru a cumpara oja de calitate la preturi avantajoase sau cumpara putin si mai des, astfel incat sa nu ai tendinta de a achizitiona cele mai ieftine produse.

Tinand cont de sfaturile de mai sus, in cel mai scurt timp vei avea un kit de oje semipermanente pe care sa le folosesti mult timp, iar clientele tale vor fi foarte incantate sa descopere ce le-ai mai pregatit. Nu uita sa alegi de fiecare data oja semipermanenta cat mai atractiva pentru un numar mare de persoane. Doar asa vei atrage clientele si le vei face sa revina in salonul tau.