De ce navigatia reprezinta o necesitate pentru soferi?

Navigatiile sunt sisteme moderne ce pun la dispozitia soferilor nenumarate functii extrem de benefice. Acestea ofera posibilitatea de a vorbi la telefon fara sa fie nevoie de contact fizic, sa asculti muzica favorita dar si sa gasesti cat mai rapid traseul cel mai scurt spre destinatia la care trebuie sa ajungi.

In general, sistemul de navigatie dedicata auto volkswagen include harta Romaniei si a Europei. Daca doresti, poti instala oricand harti suplimentare, insa acestea trebuie actualizate in mod periodic, pentru ca in timp se pot schimba sensurile de mers sau semnele de circulatie. Unele navigatii ofera actualizari gratuite pe viata, de aceea este foarte important sa fii atent la aceste aspecte. 

Cu ajutorul functiei de identificare a locatiei poti gasi imediat orice puncte de interes cum ar fi: cafenele, restaurante, parcuri sau alte atractii turistice. Un sistem de navigatie golf permite adaugarea altor puncte de interes personalizate, care se vor salva in memorie si se pot folosi ulterior. O altă opțiune folosita des de catre soferi este cea prin care se salveaza in memorie rutele favorite.

Sistemele moderne te avertizeaza din timp, atunci cand intri intr-o zona cu limita de viteza, ceea ce este extrem de util. Atunci cand vrei sa cumperi o navigatie verifica cu atentie si capacitatea de stocare. Cu cat este mai mult spatiu pentru harti si alte informatii introduse de tine, cu atat mai bine.Cele mai bune dispozitive ofera posibilitatea de extindere a memoriei la nevoie fosind un card MicroSD.

Un alt avantaj il reprezinta faptul ca sistemele de navigatie ofera informatii precise din trafic in timp real. Unele modifica instant traseul initial, daca exista aglomeratie, accidente, santiere de constructii sau alte probleme care ar putea sa-ti restrictioneze accesul. Acest aspect poate conta foarte mult, de aceea merita sa-i acordati atentia binemeritata.

Cele mai multe dispozitive de acest fel sunt echipate cu tehnologie Bluetooth si permit conectarea la o retea wireless. Prin Bluetooth, poti afla daca ai primit apeluri sau mesaje, fara sa fie necesar sa folosesti telefonul. Conectarea la Wi-Fi permite actualizarea automata a sistemului de harti, fara sa fie nevoie de un calculator.

Durata de viata a bateriei reprezinta un alt criteriu important, in special daca obisnuiesti sa conduci pe distante lungi.

Majoritatea sistemelor de navigatie ofera o garatie de maxim 24 de luni dar in unele situatii se poate achiziționa o garantie extinsa. Navigatiilede la Navi-it ofera actualizari regulate si acces rapid la suport, daca te confrunti cu diverse probleme.

Asadar, acum ai toate motivele de a verifica disponibilitatea produselor pe site-ul online www.navi-it.ro pentru a alege modelul dorit.