ExpoMob – magazinul tău preferat de mobilă unde orice dorință poate fi materializată

Dimensiunea, forma și gradul de rezistență ale patului pot fi dictate în mod direct și de somiera aplicată. Acest sistem de sârmă sau arcuri oferă susținere și flexibilitate saltelei, lucruri care îți afectează în mod direct calitatea somnului. Tocmai din acest considerent trebuie să acorzi o atenție deosebită la achiziție acestui element în așa fel încât să te asiguri că îți îndeplinește toate cerințele și că îți garantează durabilitate în timp. Cumpără somiere de pat de la ExpoMob și pune bazele dormitorului perfect pentru tine!

Cât de importantă este o somieră pentru calitatea somnului?

Somiera este elementul principal care poate determina poziția, presiunea și confortul corpului în timpul nopții. O variantă aleasă corespunzător va reacționa în funcție de greutatea exercitată asupra sa generând nivelul optim de susținere pentru spate și coloană. Totodată reușește să amortizeze mișcările partenerului din timpul nopții. Cu alte cuvinte, poate regla nivelul de duritate și stabilitate ale saltelei în funcție de propriile nevoi în așa fel încât să te bucuri de o poziție optimă.

Alege varianta potrivită pentru tine din oferta ExpoMob

Pe rafturile virtuale ale magazinului ExpoMob te așteaptă zeci de variante rabatabile, fixe sau ajustabile dintre care să alegi în funcțiile nevoi și preferințe. Somiera demontabilă, cu lamele din fag, 160×190 cm este una dintre cele mai apreciate variante de către clienți, dată viind durabilitatea, calitatea și durabilitatea de care dă dovadă. Este un model universal care se pliază pe dimensiunile unui pat clasic și care te ajută să obții un somn liniștit și odihnitor datorită faptului că limitează mișcările nedorite. Obții susținere și rezistență datorită cadrului metalic. În plus, prelungești durata de viață a saltelei datorită sistemului de montare cu spații libere care permite aerisirea constantă și dispersarea conformă a căldurii.

Descoperă avantajele de preț de la ExpoMob

Deși vorbim de un element foarte necesar și important, îl vei putea achiziționa în schimbul unei sume accesibile dacă alegi una dintre variantele propuse de Expomob. În plus, ai posibilitatea de a opta pentru plata în rate, pe o durată aleasă de tine, astfel încât investiția să se resimtă foarte puțin pe plan financiar, dar semnificativ în ceea ce privește calitatea somnului.

Comandă acum o nouă somieră de pat

Dacă ai găsit pe site varianta perfectă pentru tine, tot ce mai rămâne de făcut este să plasezi comanda în doar câțiva pași simpli. Odată finalizată, se stabilește termenul de livrare care este de regulă de doar câteva zile lucrătoare. Livrarea se face prin curier rapid, iar transportul este gratis pentru cumpărăturile care depășesc pragul de 1.000 de lei.

Îmbunătățește confortul și calitatea somnului cu ajutorul elementelor esențiale de mobilier pentru dormitor de la ExpoMob!