Din ce sunt cei mai naturali brazi artificiali realizați?

brad artificial

Bradul artificial a parcurs un drum lung, în termeni de realism, de la imitația Tannenbaums din Germania secolului al XIX-lea, cu pene de gâscă vopsite în verde pentru frunze. Verdele fals de astăzi are potențialul de a încurca chiar și profesioniștii. Și pomii sintetici de mâine ar putea nu numai să păcălească ochii, ci și să vă alimenteze casa.

Frunze de mătase

Surprinzător de autentici pentru că sunt atât de „low-tech”, brazii din replici din mătase sunt alternative populare fără întreținere la lucrurile reale. Îi veți găsi în restaurante, hoteluri și centre comerciale oriunde ați merge. De obicei, doar frunzele acestor copaci sunt din mătase. Trunchiurile și ramurile pot fi confecționate din plastic sau lemn. Deoarece aceste materiale ar putea provoca singure un pericol de incendiu, produsele mai bune încorporează substanțe chimice speciale ignifuge. Produsele pentru utilizare în aer liber includ etapa suplimentară a tratamentului anti-UV pentru a preveni decolorarea și deteriorarea la soare.

Scoarță elastomerică poliuretanică

O companie care oferă o tehnologie pe care o numesc „sistem Flex-Bark”. Aceasta implică preluarea unei matrițe din bradul real pe care doriți să o imitați și utilizarea acestuia pentru a crea foi flexibile din material elastomer de poliuretan pentru a acoperi orice brad artificial atât de realist încât „îl poate păcăli cu ușurință pe cel mai bun botanist”. Produsul rezultat este, de asemenea, ușor, rezistent la intemperii și ignifug.

brazi artificiali craciun

Ace de clorură de polivinil

Majoritatea brazilor artificiali de Crăciun cu aspect natural pe care i-ați văzut probabil au ace fabricate din clorură de polivinil (PVC). Producătorii tăie coli mari de material în benzi subțiri, plate.

Ace din polietilenă (ace 3D din PE)

Brazi de Crăciun sintetici de ultimă generație utilizează polietilenă multi-nuanțată (PE). Acest material este turnat într-o varietate de matrițe. Companii precum BraziCraciun.net, Holiday Bright Lights, Balsam Hill Christmas Tree Company și Frontgate utilizează diferite seturi de matrițe pentru fiecare specie de copac imitat, cum ar fi bradul nobil, molidul Vermontului sau pinul scotian și fiecare specie ar putea necesita mai multe matrițe, astfel încât segmentele rezultate să nu arate în mod nefiresc clonate. Alte atingeri ale realismului vin din pictarea manuală a părților inferioare a frunzelor PE.

Nano frunze generatoare de energie

Trotuarele mărginite de copaci și spațiile de parc ușor umbrite adaugă frumusețe naturală orașelor și metropolelor. De asemenea, împrospătează aerul, schimbând dioxidul de carbon cu oxigen curat. Dar, în viitorul apropiat, spațiile verzi urbane ar putea îndeplini scopuri suplimentare: generarea de energie regenerabilă. O companie numită Solar Botanic a dezvoltat brazi artificiali ale căror „frunze nano” conțin tablouri de mici receptori fotovoltaici și termovoltaici.

Acestea primesc lumina de la soare și căldura ambientală, transformându-le în energie. De asemenea, energia este generată de fiecare dată când vântul foșnește aceste nano frunze. Și asemănarea lor vizuală cu frunzele reale este neobișnuită.
Spune DA materialelor durabile și materialelor deja existente (materiale reciclate de înaltă calitate) și NU materialelor și aditivilor nesănătoși, cum ar fi pigmenții toxici, balsamurile și ignifugii nocivi care conțin halogeni și metale grele.

REPARABIL ȘI COMPLET RECICLABIL

Datorită designului inteligent, la sfârșitul vieții lungi a bradului de Crăciun, diferitele materiale pot fi ușor demontate pentru a permite reciclarea completă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pot fi ușor reparate dacă se rup, ceea ce prelungește viața pomului!

ÎNCHIDEREA ciclului

Să ne asumăm responsabilitatea pentru reciclarea copacilor noștri. Scopul este să creăm un sistem de preluare a copacilor la sfârșitul vieții lor lungi!
Astfel putem asigura cel mai înalt nivel de reciclare de calitate.

Modelul de economie circulară descrie creativitatea secolului 21 în cel mai bun caz! Permite fiecărui om să devină o parte și nu o povară asupra Planetei Pământ.

Puteti gasi brazi artificiali cu aspect natural de la BraziCraciun.net cu click pe acest link