Cui poti oferi seminte de cannabis si de ce?

Pentru cei pasionati de botanica, cu siguranta cercetarea genetica si semintele de canabis de colectat, pentru a mentine numele celor mai renumite soiuri din scena canabisului, reprezinta cea mai buna alegere. Vanzarea semintelor de marijuana feminizate, autoflower sau feminizate este 100% legala, deoarece nu este considerata o substanta narcotica. Cele mai bune soiuri de seminte de marijuana indica si sativa de pe piata sunt bogate in CBD, selectate din cele mai bune banci comerciale de seminte si pentru cunoscatori pasionati. Intra pe zona verde si alege cele mai bune seminte de canabis pe care sa le oferi tuturor persoanelor interesate de astfel de produse.

Soiurile de canabis pur sunt, de asemenea, numite „landrace” si provin dintr-o zona geografica bine definita si nu s-au amestecat niciodata cu soiuri din alte locatii. Exista multe varietati de seminte de marijuana si apartin celor trei familii de canepa sativa, indica si ruderalis.

Cele mai cunoscute seminte de cannabis sunt cele feminizate și cele autoflower/autofloweging.

Scopul achizitionarii semintelor de canabis de colectie este sa pastreze genetica si cresterea plantelor. In general, pachetele cu care se vand aceste tipuri de seminte poarta o declaratie in care se specifica faptul ca germinarea semintelor este interzisa, deoarece nu sunt produse destinate cultivarii. Pe zonaverde.ro poti gasi unele dintre cele mai bune soiuri de astfel de seminte.