Este un implant Megagen adaptabil pentru orice problema a pacientilor? Raspunsul clar al medicilor!

Fiecare pacient este unic, iar problemele de sanatate cu care se confrunta trebuie abordate in mod personalizat. Medicina stomatologica actuala a inteles deplin acest lucru si este capabila sa ofere solutia potrivita fiecarei persoane care se confrunta cu fenomenul nedorit al pierderii dintilor.

De exemplu, tipul de tratament indicat unui pacient tanar, care se prezinta la clinica de medicina dentara la putin timp dupa ce a ramas cu un spatiu gol in cavitatea bucala poate sa difere semnificativ de solutiile recomandate unei persoane in varsta, care a ramas fara unul sau mai multi dinti in urma cu ani sau chiar decenii, deci nu a luat masurile necesare la timp.

Cercetarea neintrerupta din domeniul medical, precum si progresul tot mai accelerat al tehnologiei au dus la aparitia unor metode revolutionare de tratament, precum celebrul implant Megagen, dezvoltat de compania cu acelasi nume din Coreea de Sud, disponibil si la clinica stomatologica Dental Premier.

implant megagen

Munca neintrerupta desfasurata de specialisti de top pe plan mondial a facut ca solutia dezvoltata in Asia de Sud-Est sa se poata adapta oricarei probleme a pacientilor. Ofera asigurari in acest sens atat medicii stomatologi, cat si persoanele de varste diferite, de la 18 la aproape 100 de ani, care si-au recapatat zambetul si isi pot folosi din nou dintii tocmai pentru ca au facut aceasta alegere. Iata care sunt principalele caracteristici care explica succesul!

Spirele Knife Thread – solutia ideala, indiferent de starea osului

Spirele progresive Knife Thread se remarca prin faptul ca pot fi folosite atat pentru pacientii al caror os maxilar sau mandibular nu a fost afectat, cat si pentru persoanele care au intarziat sa se prezinte la cabinet si, din aceasta cauza, osul lor nu se mai afla in cea mai buna stare. Un implant Megagen reprezinta solutia potrivita in ambele cazuri!

In plus, spirele contribuie si la scurtarea considerabila a duratei intregii proceduri. Coroana dentara poate fi atasata in aceeasi sedinta in care se realizeaza inserarea, iar rezultatul va fi impecabil.

Tratamentul unic de suprafata, pentru o vindecare rapida

Satisfactia resimtita de pacientii care au ales un implant Megagen se datoreaza si tratamentului unic de suprafata Xpeed. Acesta implica folosirea unei nanostructuri realizate din ioni de calciu, incorporata pe suprafata implantului.

Rolul acestei tehnologii speciale consta in accelerarea procesului de osteointegrare, adica a crearii unei legaturi organice intre os si materialul proaspat inserat la nivelul sau. In cazul altor proceduri, acest proces poate dura mai multe luni, uneori chiar si o jumatate de an. In schimb, cu un implant Megagen, durata sa este redusa la numai 30 de zile!

Platforma anatomica S-line, pentru un aspect impecabil

Un implant Megagen se comporta, in toate privintele, la fel ca un dinte natural. In plus, folosirea platformei anatomice S-line ii permite sa aiba si un aspect ce nu poate fi deosebit de al celorlalti dinti.

Astfel de considerente estetice au o importanta majora mai ales in cazurile in care este necesara o restaurare in partea din fata, mai vizibila. Noua tehnologie ii asigura pe pacienti ca singurele persoanele ce vor sti de tratamentul urmat sunt cele carora ei aleg sa le divulge acest lucru!

Un implant Megagen se adapteaza deplin la tine si este capabil sa rezolve orice problema! Intreaba un medic stomatolog si vei avea certitudinea acestui fapt!