Plantează-ți noul trandafir

Plantarea corectă a trandafirilor are totul de-a face cu locul pe care îl alegeți și cu metoda pe care o utilizați pentru a le planta. Cultivatorii de trandafiri cresc trandafiri pentru aspectul lor atractiv și eleganța, așa că de obicei sunt interesați doar de cele mai bune tehnici de plantare a trandafirilor.

Trandafirii cresc destul de repede odată ce sunt plantați. Când trandafirii sunt plantați în locațiile ideale, ei tind să reziste mai mult la insecte, iar acest lucru este important deoarece există unele insecte care aproape că vă pot distruge tufele de trandafiri. Lumina soarelui este de asemenea esențială atunci când alegeți o locație, așa că asigurați-vă că plantați trandafirii într-un loc în care trandafirii nu au structuri care aduc prea multă umbră.

Locația va ajuta, de asemenea, să determinați unde să vă plantați trandafirii, în funcție de faptul dacă aceștia sunt sau nu aproape de alți arbuști sau plante care ar concura pentru apa și nutrienții din pământ. Este important să păstrați plantele la o distanță sigură de ceilalți, deoarece trandafirii voștri vor avea nevoie de aprovizionarea lor completă cu apă de cel puțin un inch pe săptămână.

Cumpara trandafir criogenat in cupola de sticla de la magia florilor

Pe lângă alimentarea cu apă, va trebui să țineți cont și de faptul că trandafirii voștri vor avea nevoie de o aerare adecvată, așa că plantați-i într-un loc în care să poată prinde cel puțin o ușoară adiere. Căile respiratorii adecvate vor împiedica trandafirii să crească mucegai și mucegai atunci când se dezvoltă umiditate, așa că țineți cont de acest lucru.

Trandafirii pot fi plantați la începutul toamnei sau chiar la începutul primăverii. Când plantați la începutul toamnei, asigurați-vă că acoperiți planta cu cantitatea adecvată de mulci pentru a o proteja de frig și elemente. Înghețul sau temperaturile înghețate pot fi periculoase pentru tufele dvs. de trandafiri. Păstrarea cantității adecvate de mulci este importantă pentru a proteja tufa de trandafiri la bază și pentru a menține rădăcinile calde pentru a ajuta la creșterea corespunzătoare a plantei.

Plantarea tufelor de trandafiri la începutul toamnei va permite, de asemenea, tufelor de trandafiri să se stabilească corespunzător. Rădăcinile se vor putea stabili la temperaturi adecvate și va avea timp să prindă rădăcini înainte de a bate vremea. În acest fel, odată ce vine primăvara și încep ploile, rădăcinile tale de trandafir vor fi stabilite și ferme în pământ și gata să absoarbă umezeala. Dacă plantele dvs. de trandafiri sunt ambalate și nu au rădăcini reale, atunci veți dori să începeți să plantați la începutul primăverii. Odată ce vă plantați tufele de trandafiri, aceștia vor prinde rădăcini destul de repede, astfel încât vor produce lăstari destul de repede. Când plănuiți să plantați la începutul primăverii, de obicei este mai bine să așteptați până când înghețul se termină, așa că aveți grijă de vreme în funcție de locul în care locuiți.

Tufele de trandafiri în ghivece au o rată mare de supraviețuire pur și simplu pentru că au început să dezvolte rădăcini. Plantarea trandafirilor cu rădăcini goale vă poate șoca planta, așa că permiteți-i să încolțească într-un ghiveci poate fi cel mai bun lucru de făcut atunci când creșteți trandafiri ca începător. Astfel vei invata calea lor normala de crestere si vei fi pregatit pentru a doua oara cand le vei planta. Pregătirea este, de asemenea, esențială pe lângă alegerea celei mai bune locații.

Plantarea trandafirilor poate fi interesantă și foarte distractivă, atâta timp cât urmați instrucțiunile testate în timp. Citiți despre tehnicile dvs. de plantare a trandafirilor și asigurați-vă că urmați și urmați și veți fi foarte mulțumit de plantarea dvs. de trandafiri.