Ce cadou pentru baiat poti oferi acest an

cadou baiat

Daca vrei sa gasesti cel mai interesant cadou baiat, recomandarea noastra este sa te inspiri si din lista de mai jos sau de pe Jubi.

Trusa de scule Bosch

Jocul de rol stimuleaza imaginatia copiilor si ii ajuta sa proceseze informatii despre lumea din jurul lor. Cu ajutorul cutiei de scule, acestia isi pot imita mama sau tatal si se pot preface ca fac lucrari de intretinere complexe in propriul dormitor. Aceasta trusa este realizata de Theo Klein si arata aproape real: include o husa practica cu maner si multe instrumente diferite. Punctul culminant al setului este burghiul cu varf rotativ, sunete realiste si scantei artificiale.

Dinozaurul T-Rex din Jurassic World cu sunete

Aceste reptile preistorice au exercitat dintotdeauna o mare fascinatie asupra copiilor si nu este greu de inteles de ce seria de filme Jurassic Park a avut atat de mult succes incepand cu anii 1990. Acest model este o reproducere fidela a tiranozaurului care apare in continuarea din 2015, Jurassic World. Ceea ce le va placea copiilor este faptul ca isi poate misca coada, corpul si capul. In cele din urma, prin apasarea unui buton mic de pe coada, tiranozaurul emite un raget descris ca fiind „epic”. Urmariti videoclipul pentru a vedea cum functioneaza sau vedeti alte cadouri cu tema dinozaurilor sau carti cu tema dinozaurilor.

Cadou baiat – animale de plus

Poate ca animalele de plus nu sunt o idee originala ca si cadouri pentru copiii, dar sunt un mare clasic! Pentru copiii care au deja o buna colectie de jucarii de plus, le puteti oferi un animal neobisnuit pe care nu il au inca – un ornitorinc sau un melc, de exemplu – suficient de mic pentru a-l putea purta in ghiozdanul de scoala sau suficient de mare pentru a-l lasa sa le pazeasca patul. Chiar si un baiat de 8 ani, plin de arme si lupte, poate fi foarte fericit sa primeasca un animal de plus.

Seturi de constructie Lego in 33 de culori diferite

Joaca cu caramizile Lego nu este doar o modalitate inteligenta de a distra copiii de 4 ani, ci si un mijloc de a stimula logica si motricitatea fina, adica controlul asupra miscarilor mici ale mainilor si degetelor. Acest kit Lego Classics include aproape 800 de piese si o cutie practica de plastic in care sa le depozitezi dupa ce termini de jucat.

Cadou pentru baiat scuter pliabil Bopster

Copiilor de numai 4 ani le place sa se plimbe cu viteza maxima pe vehicule cu doua roti, in special pe biciclete si scutere. Acest model este produs de marca britanica Bopster si are o constructie puternica si usoara. Ghidonul poate fi reglat la 4 inaltimi diferite pentru a se potrivi copilului in crestere. Trotineta este o modalitate buna de a-i ajuta pe copii sa se mentina in forma, sa isi exerseze muschii picioarelor si echilibrul.

Hover Ball – Floating Soccer Ball

Acesta este un disc in forma de bila cu un ventilator intern puternic, care ii permite sa pluteasca pe o perna de aer la o jumatate de milimetru deasupra solului. Rezultatul este o minge care aluneca rapid pe podea si le ofera copiilor posibilitatea de a juca fotbal acasa fara riscul de a deteriora ceva. In plus, mingea este prevazuta cu o bara de protectie din spuma, datorita careia sare de pereti si de mobila fara sa le zgarie. Unul dintre cele mai bune cadouri pentru copiii care iubesc fotbalul si mingea.