Alege o husă sau carcasă tematică pentru un telefon cool

Etuo

Alegerea husei perfecte pentru telefon nu este cel mai ușor lucru. În primul rând, trebuie să acorzi o atenție specială dimensiunii modelului telefonului tău și, în al doilea rând, aspectului husei sau carcasei, materialului din care sunt fabricate și în cele din urmă aspectul cool.

La etuo.ro poți găsi husa telefon potrivită, precum și carcase care protejează împotriva deteriorării mecanice, și care nu sunt doar un mod de protecție și siguranță, ci sunt adesea și un accesoriu elegant, cool.

Nu există o husă sau o carcasă universală pentru telefon. Fiecare smartphone sau iPhone are un design ușor diferit, dimensiuni sau chiar aspectul diferit. Prin urmare, trebuie să verifici întotdeauna specificațiile produsului, care sunt disponibile în magazinul online etuo.ro. În cazul huselor din silicon, producătorii indică de obicei modelele dispozitivelor specifice. Dacă ești în căutarea unei huse din orice tip de material, acordă o atenție deosebită dimensiunilor acesteia.

Tipuri de huse pentru telefon

Înainte de a cumpăra o husă sau o carcasă pentru telefon, ar trebui să te gândești la aspectul cool al acesteia. Mai presus de toate trebuie să fie funcțională. Înainte de a o cumpăra, asigură-te că designul său nu restricționează accesul la niciunul dintre butoane sau porturi. Practic, nu vei scoate husa sau carcasa de fiecare dată când dorești să îți încarci telefonul. Dacă știi ce îți dorești, îți va fi mult mai ușor să alegi modelul potrivit pentru stilul tău. Carcasele din silicon sunt foarte diferite ca tip și culoare. Husele flip carte protejează partea din față și din spate a telefonului. Husele Bumper au un cadru din silicon, care întăresc construcția telefonului și protejează împotriva șocurilor.

Din ce materiale sunt realizate husele și carcasele?

Tipul de husă sau carcasă este o caracteristică, iar materialul din care sunt fabricate este alta. Este bine cunoscut faptul că, cu cât materialul este mai durabil, cu atât este mai bună protecția împotriva căderii sau zgârieturilor. Carcasele și husele din silicon sunt fabricate din material flexibil și elastic, care absoarbe bine șocurile și este, de asemenea, rezistent la uzură. De asemenea, husele tematice pot fi găsite în toate culorile, uni sau imprimate cu diferite teme. Acestea pot fi cu teme florale, abstracte, inimioare, animale, pastel, model etno, fructe și tropical etc.

Husele din piele sunt cu siguranță cea mai elegantă opțiune, mai ales dacă alegi o husă sau carcasă din piele naturală durabilă de pe Etuo.ro. Pielea protejează bine de zgârieturi și alte defecte și de asemenea, pot avea diverse teme. Husa și carcasa nu este doar un accesoriu practic, ci poate fi și un ornament excelent cu tema aleasă de tine. Culorile strălucitoare și vibrante ale huselor și carcaselor universale de la etuo.ro sunt garantate pentru a atrage atenția. Avantajele practice sunt protecția fiabilă a dispozitivului și conversia în suport. Astfel de huse și carcase tematice elimină posibilitatea acumulării murdăriei de pe panoul din spate și, de asemenea, protejează telefonul mobil atunci când este scăpat pe jos. Astfel, dispozitivul tău mobil nu mai este expus riscului de contaminare și deteriorare. Husele și carcasele tematice ușoare și moderne nu strică aspectul dispozitivului și previn în mod fiabil căderea acestuia.