De ce trebuie să porți cercei cu pietre semiprețioase | Ilisio.ro

Fiecare zodie are nevoie de anumite pietre semiprețioase care să îi aducă noroc și îmbelșugare în viață, armonie în familie , prosperitate și sănătate persoanei care poartă aceste bijuterii minunate. Ca să îți găsești piatra semiprețioasa de care ai nevoie trebuie să știi care sunt cele potrivite zodiei tale. Pietrele semiprețioase au fost asociate cu planetele dar și cu cele douăsprezece zodii. Acestea dețin semnificații, simboluri și asocieri populare cu diferite calități pozitive, favorabile pentru cele care le poartă.

Bijuteriile care dețin astfel de pietre semiprețioase sunt deosebite, ele având diferite culori în funcție de piatră aleasă bijuteria va fi una foarte specială. O pereche de cercei lungi plini de pietre semiprețioase benefice pentru zodia ta va fi cu adevărat o alegere potrivită. Purtându-i constant vei vedea îmbunătățiri în comportamentul tău dar și în starea ta de spirit. Trebuie să știi care sunt cele mai populare pietre pentru zodia ta, ce simboluri și calități dețin acelea pietrenorocoase.

Zodiacul împreună cu pietrele semiprețioase potrivite

Pești – ametist, labradorit, lapis lazuli, cuarț, turcoaz –  această zodie deține o piatră foarte prețioasă și anume, ametist care este la fel de prețioasă precum este diamantul. Zeii alegeau să poarte această piatră pentru că îi proteja de starea de beție din timpul petrecerilor bahice. Ametistul ajută la vindecarea rănilor.

Berbec – coral, granată, carneol – aceste pietre semiprețioase au un rol protector față de vrăji. Inspiră optimism, pasiune în cuplu, creativitate dar și productivitate.

Taur – agată verde, peridot, sidef, cuarț  – acestea ajută la eliminarea stresului, de a relaxa și de a calmă emoțiile. Cuarțul este cea mai puternică piatră vindecătoare dintre toate care există.

Gemeni – chihlimbar, ochi de tigru, agată verde, peridot – aceste pietre simbolizează energii puternice de putere dar și onoare, ele inspiră calm și pace.

Rac – perlă, piatră lunii, sidef, cuarț – perla aduce bogăție și înțelepciune, puritate și modestie și chiar fertilitate. Ea ne prezintă o călătorie a sufletului spre perfecțiune.

Leu – peridot granată, chihlimbar, onix, ochi de tigru –  aceste pietre au rolul de a susține relațiile și mariajele, aduc energie pozitivă și scăderea egoului dar și geloziei.

Fecioară – malachit, labradorit, carneol, piatră lunii – malachitul este piatra optimismului și care atrage energii pozitive, atrage bogăție dar și noroc.

Balanță – turcoaz, agață verde, peridot, malachite – agata verde este potrivită pentru femeile însărcinate. Stimulează energia și crește pofta de viață.

Scorpion – coral, granată, carneol –  Piatra carneol este piatra curajului plină de optimism și pasiune, care protejează sufletul.

Săgetător – ochi de tigru, turcoaz, lapis lazuli – lapis lazuli simbolizează divinitatea, adevărul, curajul și înțelepciunea. Ea ține la distanță spiritele rele și stimulează conștientizarea.

Capricorn – onix negru, ametist, lapis lazuli – sunt protectoare de energiile negative și păstrează armonia în cuplu. Ele protejează căminul și familia.

Vărsător – labradorit, turcoaz, lapis lazuli, granată, ochi de tigru – ajută la reducerea stresului și a anxietății, sunt potrivite în scop medicinal.

Sunt bijuterii cu pietre semiprețioase care aduc în viața ta numai beneficii. Cu ajutorul lor poți avea o viață liniștită alături de familia ta în  armonie.