Cu masinile pregatite in concediu

Un concediu reusit este acela in care familia calatoreste cu propria masina pregatita cu mult timp inainte pentru un drum lung.

Este greu pentru o familie cu copii sa mearga cu trenul, iar acesta sa ramana in pana 2-3 ore, iar cei mici sa inceapa sa planga. Copiii au nevoie de hrana si de apa, iar trenul poata sa ramana imobil pe sine in pustietate.

In plus, in concediu se pleaca mereu cu bagaje grele si voluminoase, iar efortul este si mai greu ca acestea sa fie urcate in vagon, asezate in spatiul destinat lor, deasupra canapelelor, apoi coborate la destinatie.

O masina bine pusa la punct ofera maximum de confort celor care calatoresc cu ea. Pentru asta este nevoie de anvelope auto  noi si de cea mai buna calitate, fiindca daca sunt tocite, nici frana nu tine la fel de bine cum ar trebui.

Posesorul masinii trebuie sa inceapa pregatirea acesteia de drum prin cumpararea de cauciucuri de vara. Cele de iarna nu se potrivesc sub nicio forma drumului uscat, caldurii excesive care se degaja din asfalt, ci trebuie inlocuite cu anvelope potrivite.

Nu este nevoie de timp si de drumuri inutile pana la magazinele din oras, fiindca site-ul CautAutoMoto directioneaza potentialul cumparator catre cele mai bune oferte.

Conteaza mult felul in care merge masina, capacitatea ei de a frana, de a depasi, de a merge elegant, fara sa ii bruscheze pe pasageri, dar la fel de mult conteaza si calitatea aerului din masina.

Cand printre pasageri sunt femei insarcinate, copii, persoane sensibile si calitatea aerului din masina trebuie sa fie premium, iar acest lucru se poate realiza comandand din timp filtre auto si montandu-le in locul celor vechi.

Cand caroseria care merge 5-6 ore prin soarele puternic se va incinge, aerul conditionat din masina ii va face pe cei care calatoresc cu ea sa se creada ajunsi deja in inima muntelui.

Filtrele auto care se pot comanda de acasa sunt prevazute cu sisteme de autocuratare si datorita lor, in masina nu se vor simti mirosurile dubioase din zonele industriale sau din vecinatatea fermelor avicole sau de animale.

Dar masina are nevoie si de filtru de ulei si de filtru de combustibil ca drumul sa se desfasoare pefect, fara peripetii. Adesea, gunoaiele din motorina sau din benzina dau multa bataie de cap proprietarilor autoturismelor.

Un filtru de combustibil poate costa aproape 90 de lei si vine insotit de o perioada de garantie de 1 an.

Detinatorii autoturismelor ar trebui sa inteleaga ca si masinile lor sunt afectate de mediul pe care il parcurg, de calitatea combustibilului si a uleiului, de aceea se impune sa fie potejate prin cele mai bune filtre de aer, de carburant si de ulei.

Toate acestea prelungesc viata masinii si asigura sanatatea si calatoria in cele mai confortabile conditii a tuturor pasagerilor.

S-a dovedit ca de cele mai multe ori detaliile sunt foarte importante, de aceea oamenii trebuie sa tina cont de ele.

Anvelope auto, filtre auto sunt piese indispensabile fara de care o calatorie de sute de kilometri cu masina s-ar desfasura in conditii chinuitoare pentru pasageri, de aceea proprietarul trebuie sa se gandeasca la toate acestea din timp.