Dac-ar fi sa ma mai marit o data | EdenBride Romania

Nu conteaza prea mult daca ar fi vorba de acelasi barbat sau nu, invataturile trase din experienta anterioara ar fi aceleasi. In primul rand as inceta sa ma uit la rochii mireasa care mi se par potrivite mie si felului in care ma vad in oglinda si as lasa consilierii sa ma sfatuiasca. Pentru ca, ce sa vezi, oamenii aceia chiar stiu ce si cum si e loc de surprize majore la capitolul croiala. Pentru ca nu ai mai purtat niciodata o astfel de rochie si chiar daca ai mai vazut la viata ta rochii de mireasa sirena , spre exemplu, chiar nu ai de unde sa stii cum ar veni una pe tine, doar cu un efort de imaginatie.  In plus, nu as cauta niciodata rochii de mireasa ieftine, pentru simplul motiv ca este nunta ta, de departe cel mai important eveniment pe care il organizezi vreodata si care merita orice efort. Poti face economii la alte capitole, nu la rochie.

Daca tot am mentionat zonele de unde poti salva ceva finante, te asigur ca nimeni nu va observa cu atentie si sigur nu va tine minte aranjamentele de pe mese sau marturiile. Da, imaginea de ansamblu conteaza mult, insa ea e conferita de obicei de atmosfera si de felul in care s-au simtit oamenii per total. Asa ca lasa florile exotice si marturiile originale si investeste mai bine in muzica, pentru ca ea va da, si la propriu, si la figurat, tonul petrecerii.

Mie mancarea de la nunta mea mi-a placut maxim la degustare, dar zau daca am apucat sa imbuc ceva la nunta. Si imi pare rau. Mi-a parut rau si atunci, asa incat am alergat un chelner care imi luase felia de tort de care nu apucasem sa ma ating. Si da, mi-as lua de la bun inceput prajituri de la candy bar, pentru ca se termina primele, mai ales daca ai cativa copii printre invitati.

Mi-as face timp sa stau cu participantii, cu fiecare cate putin. Sa facem poze, sa le multumesc ca sunt acolo. La nunta din dotare am fost luata pe sus de prea multe ori si am ratat asta, cu maxime regrete dupa.

Nu as mai vrea sa fiu furata, decat daca as putea planui furtul, astfel incat sa aiba ceva ce imi place, ideea, locatia, ceva. Altfel, pur si simplu lipsesti de la un eveniment pe care il adori si ce primesti la schimb, incropit fiind pe loc, lasa mult de dorit uneori.

As avea de rezerva si un alt buchet, si un alt voal, si alta jartea. Pentru ca ce ai ales pentru tine sigur ai vrea sa si pastrezi.

Mi-as face timp sa imi sarut sotul, sa fiu tandra cu el, sa ma bucur ca traim ziua aceasta minunata. Usor de zis, greu de facut cand ai de indeplinit atatea sarcini si roluri. Insa nu e imposibil si merita efortul.

Cam atata cu concluziile de femeie maritata de 7 ani, pana la urma e nunta voastra si important e sa va placa.